App overzicht

Wat zijn apps?

Apps zijn elementen die u zelf in de tijdlijn kunt plaatsen. Er bestaan veel verschillende apps met elk een andere functie. U kunt de apps het best testen om het eindresultaat per app te bekijken.

In onderstaande afbeelding is een overzicht te zien van alle beschikbare apps:

Ben je opzoek naar een functie/app maar bieden wij deze oplossing niet standaard aan?  Geen probleem, laat het ons weten, ons gedreven team van specialisten kunnen met uw mee denken over oplossingen, zoals  bijvoorbeeld een app opmaat.

* AU staat voor app User. Hiermee kun je een of meerdere gebruikers rechtstreeks toegang geven tot een voorgedefinieerde template binnen de app, zonder dat de campagnes, players of files zichtbaar zijn.