Hoe kan ik de layout van een campagne aanpassen?

Een Layout kiezen

Klik in het submenu op > ‘Lay-out’ > en kies een lay-out voor de campagne welke aansluit op jouw wensen.

1.b) Layout aanpassen:

De layout is aan te passen door in de linker bovenzijde op het ‘bewerk’ icoon te klikken, er verschijnt een vlak waar je de volgende instellingen kunt aanpassen: Device oriëntatie (Horizontaal/Verticaal), het aantal vlakken, de volgorde van de vlakken, de resolutie en de breedte/hoogte per laag (in pixels).

1.c) Meer over “Bewerken eigen layout”:

• Device orientation:
    Hier kun je aangeven of de campagne op een horizontaal of verticaal beeldscherm wordt weergegeven, het lay-out voorbeeld formaat verandert mee met je keuze.

• Resolutie device:
    Geef hier de juiste resolutie aan voor je campagne. Kies alleen voor Ultra-HD als je device beschikt over deze resolutie

• Scherm vlakken:
    > Geef per laag aan wat het formaat moet zijn (breedte/hoogte in pixels) > en op welke posities de lagen getoond moeten worden op je device (X & Y).

• Vlakken beheren:
    Je kunt onder het lay-out voorbeeld meer vlakken aanmaken, de volgorde van de vlakken aanpassen of eventueel vlakken verwijderen