Hoe kan het syteem “blackscreen“ detecteren?

Blackscreen detecteren

We hebben de blackscreen functie toegevoegd zodat het makkelijker wordt om een “blackscreen” op afstand te detecteren. Klik in het menu op “Device“ en selecteer een device > klik in het submenu op “Online beheer“, je krijgt nu een overzicht tezien van alle screenshots. Zodra het systeem blackscreen heeft gedetecteerd wordt naast de schermafbeelding ook het grijze rondje achter een selectie knop zwart van kleur.

Hierdoor kunnen je eenvoudig nagaan of een scherm een periode uit heeft gestaan of geen content getoont heeft. Deze instelling voorkomt discusie met klanten.