App Image Slider (AU*)

Image Slider app

Selecteer images die achter elkaar worden weergegeven. Per slide kun je bepalen hoe lang deze zichtbaar is en welke overgang je wilt gebruiken.

In het menu onder het kopje apps kun je een gebruiker voor een slideshow aanmaken, een nieuwe slideshow aanmaken en bestaande slideshows beheren. Per slideshow kan naast de gewenste afbeeldingen ook de overgang, de afspeeltijd en beeldverhouding aangepast worden.

De slideshow kan eenvoudig in een campagne worden gesleept.