Hoe kan ik bestanden toevoegen?

Bestanden toevoegen

Als je in het (sub)menu op ‘bestanden’ klikt, opent er een pagina waarop je kunt kiezen welke bestanden je wilt gebruiken. Je hebt hierbij twee mogelijkheden om een bestand te kiezen: vanuit je bestanden gallery of door een nieuw bestand te uploaden. Bij de optie ‘uploaden‘ moet je eerst een bestand op je computer selecteren en uploaden. Nadat dit gedaan is, zal het bestand op de bestanden pagina (bestanden gallery) worden weergegeven.

Bestanden beheren

> Door op een bestand te klikken krijg je direct meer informatie over het geselecteerde bestand te zien. In de rechterzijde kun je eenvoudig bestanden hernoemen, downloaden en/of verwijderen. Ook kun je bestanden ordenen in mappen.

TIP : We raden je aan om je bestanden en campagnes te verdelen in mappen zodat de pagina’s overzichtelijk blijven.