App Weer

Weather app

Vul een plaatsnaam in en deze app haalt automatisch het lokale weerbericht op. Desgewenst met een foto van de gekozen plaats op de achtergrond.

Met de weather app kun je gemakkelijk het weer van een locatie naar wens tonen op jou schermen.  Een leuke toevoeging is de optie om automatisch achtergrond afbeeldingen van de door jou gekozen locatie te tonen.

Je kunt de app eenvoudig instellen door de volgende punten aan te passen:

• Locatie
  • Stijl / kleurgebruik
  • De taal
  • Achtergrond (kleur of afbeelding)
  • Celsius of Fahrenheit